beats by dre cheap

prijatan rucak i ugodan razgovor ( nastavak proslog posta)

I tako dodjem ja u meni omiljeni restoran, 5 minuta prije jedan. Malo popricam sa vlasnicom , kao i uvijek, jako draga osoba. Kazem joj da mi treba stol u nekom mirnom cosku jer imam razgovor sa vjesticom, kaze nema problema sjedi tamo a ja cu stolove oko tebe markirani kao rezervisane. Narucim jos kafucino na moj racun i odmah joj platim. dodje vjestica tacno u jedan , naruci sebi kolu light, zatrazi menu kartu i izvadi odmah svoje papire. Pita mene sta cu, necu nista , hvala, ja sam vec jela. Nece onda ni ona.

 I poce Jopet da prijeti, ja sam ti gazda i moras raditi sta ja hocu i koliko ja hocu, moras ovo ono, ja te placam, a ako ti se ne svidja trazi otkaz! necu, jer si ti po zakonu obavezna mene kao bolesnog radnika dvije godine da placas!  sta ti bona mislis , da si bog ? A robovlasnistvo je davno zakonom ukinuto! Dobila si  second opinion?

Jesam, ali se necu njega pridrzavati. Aha, hos na sud znaci? je li ti to meni prijetis sa sudom. Jok ja ne prijetim, ja ti obecavam, jer znam i ja zakone a koje ne znam izgoglam.

I nastavi da melje! Kad je zavrsila pita mene imam li ja sta da kazem. NeJmam nista da ti kazem, sve sto si rekla mogla si i napisati. Pa eto ja sam htjela da te vidim. I jesi li me vidjela?

Pa kaze, e sad nije ko poslodavac nego ko covjek, da te pitam kako si. Nisam zakonski obavezna da ti odgovorim na to pitanje. Je si li zavrsila sa svojim prijetnjama? Hocu kuci!

Jesam ali... NeJma ali!

Hajd cao!

Cuj ona co'jek??????? A u sebi nista ljudskog! Fuj! Sto li se meni povraca svaki put kad je vidim i cujem?

mirisdunja
http://mirisdunja.blogger.ba
27/04/2010 14:13